Page 101 of 118 FirstFirst ... 51 91 99 100 101 102 103 111 ... LastLast
Results 1,001 to 1,010 of 1175

Thread: Thread of PC Woes, Troubles, Problems, and Issues

  1. #1001

    Default

    Quote Originally Posted by Apollo View Post
    Best headset I've owned. Unfortunately they price around R1300. I find them very comfortable during long gaming sessions with excellent sound quality.

    Might have to wait a bit longer to make that budget. A thousand is already pushing it.




    Quote Originally Posted by PsychoFish View Post
    You want with built in microphone or do you not care?

    Wife got me a pair of Skullcandy headphones that I'm using on the PC, Tablet and Laptop for when I game, as to not offend her sensitive ears with expressions of "Die Motherf*cker" followed by gratuitous gunfire coming from the speakers.

    So far I'm relatively happy with them in that it drowns out the "What the hell are you playing?" questions coming from her when I'm jamming something like Saints Row; I also can't hear the "You're going to go deaf" when I'm playing Dirt or Grid. I also can't hear her say "Hey, I'm busy talking to you" when I'm playing Skyrim.

    I think this is the one she got me :

    http://www.takealot.com/skullcandy-u...y/PLID38571684
    Microphone would be lekker, currently just using headphones but not being able to speak to my maats is becoming an issue. Feels like something is missing

  2. #1002

    Default

    Quote Originally Posted by BeoTeK View Post
    Might have to wait a bit longer to make that budget. A thousand is already pushing it.






    Microphone would be lekker, currently just using headphones but not being able to speak to my maats is becoming an issue. Feels like something is missing
    There is always the Skullcandy SLYR if you can find one in Souf Africa

    or this

    http://www.takealot.com/logitech-g23...c/PLID28711553

    if you want to scream at your maaikies in HD :-)

  3. #1003

    Default

    Right, picked up an issue with my PC this weekend. When using the x16 slot, the system would suffer from random stutters and popping sound. In some games where I usually get 80-90fps, it would drop down to ~7fps and the GPU core usage will shoot up to 100%. I've moved the GPU to the x4 slot and so far it seems stable. I suspect the PCIE slot/mobo is busted but maybe it's actually the GPU?

  4. #1004

    Default

    Quote Originally Posted by Apollo View Post
    Right, picked up an issue with my PC this weekend. When using the x16 slot, the system would suffer from random stutters and popping sound. In some games where I usually get 80-90fps, it would drop down to ~7fps and the GPU core usage will shoot up to 100%. I've moved the GPU to the x4 slot and so far it seems stable. I suspect the PCIE slot/mobo is busted but maybe it's actually the GPU?
    What is your PC specs? Specifically CPU, GPU, Motherboard and RAM? I have a suspicion, but just wand to research it for you quickly.

  5. #1005

    Default

    Quote Originally Posted by PsychoFish View Post
    What is your PC specs? Specifically CPU, GPU, Motherboard and RAM? I have a suspicion, but just wand to research it for you quickly.
    Thanks

    http://pcpartpicker.com/list/Qbs2RG

  6. #1006

    Default

    Quote Originally Posted by Apollo View Post
    Are you running BIOS 1.B on that Mobo?

    Also, can you confirm that the PCIe x16 reports as PCIe 3.0 and not 2.0 (x8) when you have that card in the 16x slot.

  7. #1007

    Default

    Quote Originally Posted by PsychoFish View Post
    Are you running BIOS 1.B on that Mobo?

    Also, can you confirm that the PCIe x16 reports as PCIe 3.0 and not 2.0 (x8) when you have that card in the 16x slot.
    Aye updated the bios this weekend in an attempt to fix the PCIe issue. I remember board explorer in the BIOS showing it as x16 @ 2.5GT/s. Can't remember if it was 3.0 though. Will have to check tonight.

  8. #1008

    Default

    Quote Originally Posted by Apollo View Post
    Aye updated the bios this weekend in an attempt to fix the PCIe issue. I remember board explorer in the BIOS showing it as x16 @ 2.5GT/s. Can't remember if it was 3.0 though. Will have to check tonight.
    FYI :

    For single-lane (×1) and 16-lane (×16) links, in each direction:

    v1.x (2.5 GT/s): 250 MB/s (×1) 4 GB/s (×16)
    v2.x (5 GT/s): 500 MB/s (×1) 8 GB/s (×16)
    v3.x (8 GT/s): 985 MB/s (×1) 15.75 GB/s (×16)
    v4.0 (16 GT/s): 1969 MB/s (×1) 31.51 GB/s (×16)

  9. #1009

    Default

    Quote Originally Posted by PsychoFish View Post
    FYI :

    For single-lane (×1) and 16-lane (×16) links, in each direction:

    v1.x (2.5 GT/s): 250 MB/s (×1) 4 GB/s (×16)
    v2.x (5 GT/s): 500 MB/s (×1) 8 GB/s (×16)
    v3.x (8 GT/s): 985 MB/s (×1) 15.75 GB/s (×16)
    v4.0 (16 GT/s): 1969 MB/s (×1) 31.51 GB/s (×16)
    That's something that bugged me yesterday. Both slots show as 2.5 GT/s

  10. #1010

    Default

    I see its running x8 in the 16x slot.

    Name:  PCIe16.jpg
Views: 39
Size:  214.4 KB

    Name:  PCIe4.jpg
Views: 39
Size:  214.4 KB

Similar Threads

  1. GPU troubles
    By [email protected] in forum Hardware and Gadgets
    Replies: 5
    Last Post: 27-03-2014, 11:37 AM
  2. Homefront 2 is coming along fine despite THQ's troubles
    By Jeremy in forum Gaming News Articles
    Replies: 1
    Last Post: 22-06-2012, 12:31 PM
  3. SSD troubles
    By ArchieChoke in forum Hardware and Gadgets
    Replies: 8
    Last Post: 07-06-2012, 08:32 PM
  4. Help with PC troubles
    By Tchnlgydude in forum Off Topic
    Replies: 14
    Last Post: 07-12-2011, 02:47 AM
  5. PC troubles
    By Shamrock in forum Hardware and Gadgets
    Replies: 16
    Last Post: 19-05-2009, 10:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •