Page 151 of 188 FirstFirst ... 51 101 141 149 150 151 152 153 161 ... LastLast
Results 1,501 to 1,510 of 1877

Thread: Official Elite Dangerous Thread

  1. #1501

    Default

    Quote Originally Posted by Wyzak View Post
    No, i7
    Okay so my specs at the moment are:
    i7 2600
    8gb ddr1600
    gtx 760 2gb
    game is installed on a 240GB ssd.

    I used to struggle with low framerates when getting close to a landable planetoid as well as when I get close to a planetary base. But after tweaking some settings I now rarely dip below 40 frames.

    So I am quite sure I have one of the slowest systems here, and my graphics settings within Elite at the moment is all set to high. So it's not like I'm cheating by running the game on low settings.

    It never stutters for me when I'm in hyperspace traveling between planets. It never goes below 60 anywhere except for on planets.

    So, what are you doing wrong? :P
    Please keep all extremities tucked in...

  2. #1502
    Party time! Excellent! MalicE's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    The mother city
    Posts
    16,745

    Default

    Quote Originally Posted by axon1988 View Post
    Okay so my specs at the moment are:
    i7 2600
    8gb ddr1600
    gtx 760 2gb
    game is installed on a 240GB ssd.

    I used to struggle with low framerates when getting close to a landable planetoid as well as when I get close to a planetary base. But after tweaking some settings I now rarely dip below 40 frames.

    So I am quite sure I have one of the slowest systems here, and my graphics settings within Elite at the moment is all set to high. So it's not like I'm cheating by running the game on low settings.

    It never stutters for me when I'm in hyperspace traveling between planets. It never goes below 60 anywhere except for on planets.

    So, what are you doing wrong? :P
    I'm running on High and rarely drop below 50fps. except when in supercruise of course

  3. #1503

    Default

    Quote Originally Posted by MalicE View Post
    I'm running on High and rarely drop below 50fps. except when in supercruise of course
    Could it be network connection that's causes it? What is your hardware specs?
    Please keep all extremities tucked in...

  4. #1504
    Party time! Excellent! MalicE's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    The mother city
    Posts
    16,745

    Default

    Quote Originally Posted by axon1988 View Post
    Could it be network connection that's causes it? What is your hardware specs?
    I highly doubt it. didn't have this problem with my old system

    now I'm running a Radeon HD7870 XT with an AMD FX-8350E, AROG mobo and 8gb ram

  5. #1505

    Default

    Quote Originally Posted by MalicE View Post
    I highly doubt it. didn't have this problem with my old system

    now I'm running a Radeon HD7870 XT with an AMD FX-8350E, AROG mobo and 8gb ram
    See, better specs than my system. Much better actually. In any case, perhaps an ssd will alleviate your issues?
    Please keep all extremities tucked in...

  6. #1506
    Party time! Excellent! MalicE's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    The mother city
    Posts
    16,745

    Default

    Quote Originally Posted by axon1988 View Post
    See, better specs than my system. Much better actually. In any case, perhaps an ssd will alleviate your issues?
    have a SSD but BF4 is on there. and that would only remedy loading times. thing is supercruise starts out at 60fps and then gradually starts to drop. especially as I approach planets/moons/stars

  7. #1507

    Default

    Quote Originally Posted by MalicE View Post
    have a SSD but BF4 is on there. and that would only remedy loading times. thing is supercruise starts out at 60fps and then gradually starts to drop. especially as I approach planets/moons/stars
    What are your graphical settings? Sounds like it could be an issue with texture streaming.
    Please keep all extremities tucked in...

  8. #1508
    Party time! Excellent! MalicE's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    The mother city
    Posts
    16,745

    Default

    Quote Originally Posted by axon1988 View Post
    What are your graphical settings? Sounds like it could be an issue with texture streaming.
    high

    I set the object draw distance on it's lowest as one forum suggested but didn't make a difference

  9. #1509

    Default

    Quote Originally Posted by MalicE View Post
    That is sexy!

  10. #1510

    Default

    Quote Originally Posted by MalicE View Post
    high

    I set the object draw distance on it's lowest as one forum suggested but didn't make a difference
    I'll do some research today and see if I can find anything.
    Please keep all extremities tucked in...

Similar Threads

  1. Official Destiny Thread
    By Glordit in forum Gaming Discussions
    Replies: 662
    Last Post: 31-03-2017, 08:14 AM
  2. Rust: Official Thread
    By Clive Woofer in forum Gaming Discussions
    Replies: 264
    Last Post: 26-05-2015, 04:04 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 21-07-2014, 02:41 PM
  4. Hawken - Official Thread.
    By Glordit in forum Gaming Discussions
    Replies: 34
    Last Post: 17-02-2014, 09:02 PM
  5. Hawken - Official Thread.
    By Glordit in forum Gaming Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 12-12-2012, 07:23 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •